Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

Öğrenciler Bilge Çocuk” kurslarını çok sevdi

Öğrenciler  Bilge Çocuk” kurslarını çok sevdi

Sındırgı Bilgi Evinde açılan ‘Bilge Çocuk' kurslarına katılan öğrenciler çok keyifli günler geçirdi.

Sındırgı Bilgi Evinde açılan ‘Bilge Çocuk’ kurslarına katılan öğrenciler çok keyifli günler geçirdi.
Sındırgı Belediyesi’nin ilk ve ortaokula giden çocukların yaz tatilini en iyi şekilde değerlendirebilmeleri amacıyla Bilgi Evi’nde açtığı kurslara katılan öğrencilere, Belediye Başkanı Ekrem Yavaş sürpriz yaptı.
4 Ağustos tarihinde başlayan ‘Bilge Çocuk’ kurslarına katılan öğrencileri Başkan Yavaş Emendere Termal otelde ağırlarken, çocuklar Emendere Termal Otel’in muhteşem doğasında gönüllerince hem eğlendi hem de yüzme imkânı buldu.
Orman yürüyüşü de gerçekleştiren öğrenciler uzman öğretmenler eşliğinde havuzda yüzdü. Öğrenciler ayrıca futbol, voleybol, basketbol ve masa tenisi gibi spor aktivitelerine de katıldı.
Yavaş: “Eğitim her zaman önceliğimiz”
Sındırgı’da eğitime her zaman önem verdiklerini belirten Başkan Yavaş, eğitim seviyesinin yükselmesi amacıyla projeler hazırladıklarını ifade etti. Öğrencilerin derslerine daha iyi çalışmaları için motive amaçlı kamplar düzenlediklerini ifade etti.
Başkan Yavaş şöyle konuştu: “Yapılan bu tür etkinlikler çocuklar açısından son derece faydalı. Öğrencilere hafta içi bilgisayar eğitimi ve etüt sınıflarında kitap okuma imkanının yanı sıra Ebru, Resim, Yüzme ve Kaligrafi (Güzel Yazı) branş öğretmenleri tarafından kurslar verildi. Bunların yanı sıra değişik yarışmalarla sosyal ve kültürel anlamda öğrencilere katkı sunuldu. Bu tür etkinlikler bundan sonrada devam ederek öğrencilerin yaz tatilini en iyi şekilde değerlendirmesine destek olunacak.”




  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli